WEBINAR: Totul despre filamente în imprimarea 3D

Filamentele care se folosesc în tehnologia de printare FDM (fused deposition modeling), cunoscută și sub numele de FFF (fused filament fabrication), sunt făcute dintr-o varietate de materiale și au proprietăți speciale în funcție de destinația pentru care au fost gândite.

La webinarul gratuit organizat de 3D DOT, Alexandru Dobre vă prezintă principalele materiale cu care se printează: PLA, ABS, PETG, TPU, nylon, polipropilenă precum și filamentele cu proprietăți (filamente cu inserite de carbon) speciale de rezistență la șocuri sau temperatură, elasticitate, igienă sau caracteristici estetice.

Te invităm să descoperi cu ajutorul unei sesiuni interactive diversitatea de filamente din oferta 3D DOT, care provin de la producători consacrați: Ultimaker, FormFutura, DSM, BASF, BigRep Fiberforce, Copper3D, Craftunique.

Webinarul va avea loc pe platforma Zoom 

JOI, 28 ianuarie
Ora 14.00
Durata: 60 de minute
Locuri limitate

Înscrie-te la webinar – click aici!

Speaker-ul acestui webinar live este Alexandru Dobre, Managing Director al 3D DOT și mentor în 3D Printing. El va oferi o perspectivă bazată pe teste realizate in-house și ulterior va oferi la cerere recomandări personalizate pentru participanți.

Scopul acestui webinar este de a-ți oferi o imagine cât mai clară asupra posibilităților filamentelor. Prin prisma acestor noi informații, vei putea evalua ce filamente poți alege astfel încât obiectele produse să fie fiabile, durabile și să își îndeplinească funcția pentru care au fost proiectate.

Locurile sunt limitate, așa că înregistrează-te cu ajutorul formularului să-ți asiguri participarea la webinarul live.

Cui se adresează acest webinar?

  • Inginerilor și designerilor care vor să cunoască mai bine posibilitățile tehnice ale filamentelor
  • Companiilor care vor să facă achiziții de consumabile pentru imprimantele 3D
  • Pasionaților de imprimare 3D, care sunt interesați de acest domeniu ca hobby și vor să descopere noi posibilități de creație cu ajutorul filamentelor

Agenda webinarului

  • Prezentarea producătorilor de filamente din portofoliul 3D DOT
  • Provocări în producție legate de filamente
  • Oferta în funcție de caracteristici de DURITATE, FLEXIBILITATE, ESTETICĂ, REZISTENȚĂ LA ȘOCURI
  • Sesiune de întrebări și răspunsuri

Despre compania 3D DOT

3D DOT este reseller oficial al filamentelor produse de companiile Ultimaker, FormFutura, DSM, BASF, BigRep, Fiberforce, Copper3D, Craftunique.

Compania 3D DOT este o companie specializată în domeniul imprimării 3D, care are în ofertă o gamă largă de imprimante 3D și filamente 3D premium, dar și obiecte personalizate printate 3D. 3D DOT are o echipă cu experiență în printarea și modelarea 3D de piese la comandă, fiind pregătită să ofere consultanță, service și suport pentru imprimantele 3D.

Mai multe despre oferta noastră aici: www.3ddot.ro 

Înscrie-te acum la webinar!

Completarea formularului este necesară pentru a primi datele de acces către platforma pe care vom susține live webinarul.

Locurile sunt limitate, așa că înregistrează-te cu ajutorul formularului să-ți asiguri participarea la acest event online.