Noua imprimantă 3D UltiMaker Method XL: Precizie și scalabilitate industrială

UltiMaker Method XL – soluția optimă pentru aplicațiile inginerești

Imprimanta 3D UltiMaker Method XL reprezintă un pas uriaș în tehnologia de imprimare 3D, oferind posibilitatea de a imprima piese de mari dimensiuni cu materiale de calitate industrială și o precizie dimensională ridicată.

Precizie inegalabilă la scară

Cu ajutorul imprimantei 3D UltiMaker Method XL, aveți posibilitatea de a scala producția de imprimare 3D: piese de dimensiuni mai mari, o producție crescută și prețuri competitive.

Calitate industrială la prețuri de desktop

Imprimarea 3D de calitate industrială întâlnește accesibilitatea! Acum aveți posibilitatea de a crea piese, care concurează cu calitatea produselor obținute prin injecție, fără costurile ridicate. Eliminați nevoia de instalări costisitoare, tehnicieni specializați și întreținere complicată pentru o utilizare mult mai ușoară.

Soluția pentru imprimarea 3D cu ABS 

Noua imprimantă 3D UltiMaker Method XL a fost proiectată special pentru a satisface nevoile aplicațiilor de inginerie exigente. Selecția de materiale de calitate industrială, controlul superior al temperaturii și patul mare de printare se combină perfect pentru a face din această imprimantă 3D soluția supremă pentru aplicațiile inginerești.

Suporturi care se dizolvă rapid – imprimare 3D simplificată 

Filamentul 3D UltiMaker Rapid Rinse folosit pe imprimanta 3D Method XL permite cea mai rapidă îndepărtare a suporturilor pentru imprimările FDM complexe. Simplificați post-procesarea imprimărilor cu suporturi solubile în apă care se vor topi în fața ochilor dumneavoastră.

Despre 3D DOT 

 

 

 

 

 

 

 

La 3D DOT suntem dedicați să vă oferim cele mai bune soluții de imprimare 3D și să vă ținem mereu la curent cu cele mai noi produse și servicii. De aceea, suntem foarte încântați să vă anunțăm noutăți despre liderul global în imprimarea 3D profesională, Ultimaker, al cărui reprezentant oficial în România suntem.

Pentru mai multe informații despre noua imprimantă 3D UltiMaker Method XL, accesați site-ul 3D DOT sau contactați-ne la numărul de telefon 0722 321 673.

În aceeași idee, vă invităm să descoperiți gamele de imprimante 3D pe care le deținem în catalogul nostru de produse.