Noul UltiMaker este aici! Soluții și produse noi în imprimarea 3D

UltiMaker dezvăluie transformarea brandului și evidențiază soluțiile de imprimare 3D pentru profesioniști din domeniul producției și educației. 

Noul brand UltiMaker reflectă concentrarea companiei asupra accelerării inovației în imprimarea 3D în diferite industrii

UltiMaker, un lider global în imprimarea 3D desktop, a anunțat astăzi reformarea mărcilor sale după fuziunea dintre Ultimaker și MakerBot de anul trecut. Noua identitate a brandului reflectă viziunea strategică a companiei de a stimula adoptarea soluțiilor de imprimare 3D desktop și introduce o nouă arhitectură de produse. Misiunea brandului UltiMaker este de a modela viitorul producției și dezvoltării produselor, oferind clienților soluții și servicii excelente pentru imprimarea 3D în întreaga lume. Noul brand se bazează pe punctele forte combinate ale ambelor companii, asigurând susținerea completă a clienților existenți și viitori, pe măsură ce continuă  dezvolte cel mai important ecosistem de imprimare 3D din lume – care promite inovații nelimitate în diferite sectoare industriale.

Descoperiți noile imprimante 3D sub umbrela MakerBot și Sketch!

Sub brandul UltiMaker, imprimantele 3D din seriile S și Method vor susține producția, dezvoltarea de produse și alte aplicații profesionale. Ca una dintre cele mai populare imprimante 3D profesionale din lume, seria S va continua să ofere cea mai largă varietate de materiale de pe piață, făcând-o flexibilă pentru o multitudine de utilizări, în timp ce seria Method se va concentra pe aplicații de fabricație specifice, care pot beneficia de accesul la o cameră încălzită, materiale specializate cu temperaturi mari și un nivel ridicat de precizie dimensională.

Între timp, brandul MakerBot va rămâne operațional ca sub-brand în sectorul educației, cu seria MakerBot Sketch destinată sistemului de învățare K-12. Lansarea Sketch Large a consolidat oferta MakerBot pentru profesori și studenți, cu un ecosistem educațional cuprinzător pe care îl pot utiliza. Noua arhitectură a brandului este concepută pentru a oferi clienților certitudinea că pot găsi cu ușurință cele mai potrivite produse și aplicații pentru nevoile lor.

Concluzii finale

”Noul nostru brand reflectă puterea combinată a celor două companii care ne-au adus aici. Prin aducerea împreună a celor mai bune elemente, suntem mai bine pregătiți să ne îndeplinim viziunea și să continuăm să fim lideri în industria imprimării 3D, să încurajăm mai mulți utilizatori să își aducă ideile la viață”, spune Nadav Goshen, CEO-ul UltiMaker. „Am investit mult în această oportunitate pentru a decide asupra direcției viitorului brandului nostru. Clienții noștri rămân în centrul deciziilor noastre și suntem entuziasmați să dezvăluim rezultatul călătoriei brandului UltiMaker.”

Toate produsele hardware și software UltiMaker vor fi rebranduite în următoarele 12-18 luni.

Despre 3D DOT

 

 

 

 

 

 

La 3D DOT suntem dedicați să vă oferim cele mai bune soluții de imprimare 3D și să vă ținem mereu la curent cu cele mai noi produse și servicii. De aceea, suntem foarte încântați să vă anunțăm noutăți despre liderul global în imprimarea 3D profesională, Ultimaker, al cărui reprezentant oficial în România suntem.

Descoperă gama de imprimante 3D UltiMaker pe site-ul 3D DOT .