Category Archives: Webinar

WEBINAR: Sistemul profesional de imprimare 3D Industry 4.0 ULTIMAKER

Printare 3D, Imprimante 3D, 3D printing, 3D DOT, imprimante 3D profesionale, Industry 4.0, webinar, webinar tech, webinar printare 3D, smart factory, digital factory, marketplace, filamente 3D, printare 3D Romania, imprimante 3D Romania, webinar noiembrie, webinarii noiembrie, webinar imprimante 3D, Ultimaker, webinar Ultimaker, ferma de imprimante 3D, ferma de imprimante, printing farm, Ultimaker S5, Ultimaker Pro Bundle, Ultimaker S3, Ultimaker 2+ Connect, ULtimaker Cura

Intrați în era digitală a imprimării 3D cu ajutorul Ultimaker

Capacitatea de producție are o cu totul altă dinamică pentru majoritatea companiilor în anul 2021. Companiile caută să aibă agilitate în luarea deciziilor, își doresc flexibilitate și viteză de răspuns când apar probleme pe linia de producție sau când vor validarea unui prototip. Imprimarea 3D răspunde foarte bine acestor provocări. Cu toate acestea, companiile care au un sistem de organizare bazat pe protocoale de management, colaborare și siguranță, nu mai au nevoie doar de o imprimantă 3D, ci de un sistem de imprimare 3D care să fie în ton cu profilul organizației. Ultimaker este o companie care a înțeles din timp aceste nevoi și de aceea a creat în jurul imprimantelor sale un sistem care respectă standardul industrial 4.0

În luna noiembrie, 3D DOT vă invită să participați la un webinar care va adresa teme legate de digitalizarea imprimării 3D și felul în care soluția de imprimare 3D ia forma unui sistem modular de imprimante 3D care oferă producție non-stop, monitorizare de la distanță, ușurință în utilizare și modalități de raportare inteligente. Toate aceste teme vor fi abordate în cadrul webinar-ului care va avea loc miercuri, 24 noiembrie 2021.

Speaker-ul acestui eveniment este Alexandru Dobre, Managing Director al companiei 3D DOT, reseller autorizat de imprimante 3D pe cele două tehnologii FDM și SLA. Fondator al companiei 3D DOT și creator al programului educațional ProtoShop, Alexandru este 100% dedicat pasiunii pentru tehnologia imprimării 3D și participă activ la dezvoltarea oamenilor și companiilor în acest domeniu atât în Brașov, cât și la nivel național.

Înscrie-te acum prin clik AICI

Sistem folosit cu încredere de companii din întreaga lume

WEBINAR: Totul despre filamente în imprimarea 3D

Filamentele care se folosesc în tehnologia de printare FDM (fused deposition modeling), cunoscută și sub numele de FFF (fused filament fabrication), sunt făcute dintr-o varietate de materiale și au proprietăți speciale în funcție de destinația pentru care au fost gândite.

La webinarul gratuit organizat de 3D DOT, Alexandru Dobre vă prezintă principalele materiale cu care se printează: PLA, ABS, PETG, TPU, nylon, polipropilenă precum și filamentele cu proprietăți (filamente cu inserite de carbon) speciale de rezistență la șocuri sau temperatură, elasticitate, igienă sau caracteristici estetice.

Te invităm să descoperi cu ajutorul unei sesiuni interactive diversitatea de filamente din oferta 3D DOT, care provin de la producători consacrați: Ultimaker, FormFutura, DSM, BASF, BigRep Fiberforce, Copper3D, Craftunique.

Webinarul va avea loc pe platforma Zoom 

JOI, 28 ianuarie
Ora 14.00
Durata: 60 de minute
Locuri limitate

Înscrie-te la webinar – click aici!

Speaker-ul acestui webinar live este Alexandru Dobre, Managing Director al 3D DOT și mentor în 3D Printing. El va oferi o perspectivă bazată pe teste realizate in-house și ulterior va oferi la cerere recomandări personalizate pentru participanți.

Scopul acestui webinar este de a-ți oferi o imagine cât mai clară asupra posibilităților filamentelor. Prin prisma acestor noi informații, vei putea evalua ce filamente poți alege astfel încât obiectele produse să fie fiabile, durabile și să își îndeplinească funcția pentru care au fost proiectate.

Locurile sunt limitate, așa că înregistrează-te cu ajutorul formularului să-ți asiguri participarea la webinarul live.

Cui se adresează acest webinar?

  • Inginerilor și designerilor care vor să cunoască mai bine posibilitățile tehnice ale filamentelor
  • Companiilor care vor să facă achiziții de consumabile pentru imprimantele 3D
  • Pasionaților de imprimare 3D, care sunt interesați de acest domeniu ca hobby și vor să descopere noi posibilități de creație cu ajutorul filamentelor

Agenda webinarului

  • Prezentarea producătorilor de filamente din portofoliul 3D DOT
  • Provocări în producție legate de filamente
  • Oferta în funcție de caracteristici de DURITATE, FLEXIBILITATE, ESTETICĂ, REZISTENȚĂ LA ȘOCURI
  • Sesiune de întrebări și răspunsuri

Despre compania 3D DOT

3D DOT este reseller oficial al filamentelor produse de companiile Ultimaker, FormFutura, DSM, BASF, BigRep, Fiberforce, Copper3D, Craftunique.

Compania 3D DOT este o companie specializată în domeniul imprimării 3D, care are în ofertă o gamă largă de imprimante 3D și filamente 3D premium, dar și obiecte personalizate printate 3D. 3D DOT are o echipă cu experiență în printarea și modelarea 3D de piese la comandă, fiind pregătită să ofere consultanță, service și suport pentru imprimantele 3D.

Mai multe despre oferta noastră aici: www.3ddot.ro 

Înscrie-te acum la webinar!

Completarea formularului este necesară pentru a primi datele de acces către platforma pe care vom susține live webinarul.

Locurile sunt limitate, așa că înregistrează-te cu ajutorul formularului să-ți asiguri participarea la acest event online.