Category Archives: Noutati

Lista evenimente 2019

Chiar daca vara a trecut, pentru noi evenimentele abia incep si abia asteptam sa participam la ele. Pregatim multe surprize frumoase si educative pentru toate varstele.

Continue reading

PLA vs. ABS

Pe parcursul timpului ni s-a adresat de foarte multe ori intrebarea: ”Care este diferenta intre PLA si ABS?”

Ei bine, PLA si ABS sunt cele mai populare materiale din imprimarea 3D. Aceasta comparatie va va ajuta sa selectati cea mai buna optiune pentru proiectul dumneavostra.

Continue reading

Introducere in SLA

3D DOT este o companie care functioneaza cu doua tehnologii, FDM si SLA. In aceasta introducere la imprimarea 3D SLA, acoperim principiile de baza ale tehnologiei. Dupa citirea acestui articol, veti intelege mecanica fundamentala a procesului SLA, dar si avantajele si dezavantajele acestei tehnologii.

Continue reading

Introducere in FDM

3D DOT este o companie care functioneaza cu doua tehnologii, FDM si SLA. In aceasta introducere la imprimarea 3D FDM, ne dorim sa acoperim principiile de baza ale tehnologiei. Dupa citirea acestui articol, veti intelege fundamentul procesului FDM si modul in care acestea se refera la beneficiile si limitarile acestuia.

Continue reading

Oferte CraftBot PLUS si CraftBot XL

Vara inca tine cu noi, dar mai ales cu voi. Dorim sa va prezentam unele dintre cele mai bune imprimante din magazinul nostru impreuna cu super ofertele lor.

Continue reading