Category Archives: Noutati

Noua imprimantă 3D UltiMaker Method XL: Precizie și scalabilitate industrială

UltiMaker Method XL – soluția optimă pentru aplicațiile inginerești

Imprimanta 3D UltiMaker Method XL reprezintă un pas uriaș în tehnologia de imprimare 3D, oferind posibilitatea de a imprima piese de mari dimensiuni cu materiale de calitate industrială și o precizie dimensională ridicată.

Precizie inegalabilă la scară

Cu ajutorul imprimantei 3D UltiMaker Method XL, aveți posibilitatea de a scala producția de imprimare 3D: piese de dimensiuni mai mari, o producție crescută și prețuri competitive.

Calitate industrială la prețuri de desktop

Imprimarea 3D de calitate industrială întâlnește accesibilitatea! Acum aveți posibilitatea de a crea piese, care concurează cu calitatea produselor obținute prin injecție, fără costurile ridicate. Eliminați nevoia de instalări costisitoare, tehnicieni specializați și întreținere complicată pentru o utilizare mult mai ușoară.

Soluția pentru imprimarea 3D cu ABS 

Noua imprimantă 3D UltiMaker Method XL a fost proiectată special pentru a satisface nevoile aplicațiilor de inginerie exigente. Selecția de materiale de calitate industrială, controlul superior al temperaturii și patul mare de printare se combină perfect pentru a face din această imprimantă 3D soluția supremă pentru aplicațiile inginerești.

Suporturi care se dizolvă rapid – imprimare 3D simplificată 

Filamentul 3D UltiMaker Rapid Rinse folosit pe imprimanta 3D Method XL permite cea mai rapidă îndepărtare a suporturilor pentru imprimările FDM complexe. Simplificați post-procesarea imprimărilor cu suporturi solubile în apă care se vor topi în fața ochilor dumneavoastră.

Despre 3D DOT 

 

 

 

 

 

 

 

La 3D DOT suntem dedicați să vă oferim cele mai bune soluții de imprimare 3D și să vă ținem mereu la curent cu cele mai noi produse și servicii. De aceea, suntem foarte încântați să vă anunțăm noutăți despre liderul global în imprimarea 3D profesională, Ultimaker, al cărui reprezentant oficial în România suntem.

Pentru mai multe informații despre noua imprimantă 3D UltiMaker Method XL, accesați site-ul 3D DOT sau contactați-ne la numărul de telefon 0722 321 673.

În aceeași idee, vă invităm să descoperiți gamele de imprimante 3D pe care le deținem în catalogul nostru de produse. 

Noul UltiMaker este aici! Soluții și produse noi în imprimarea 3D

UltiMaker dezvăluie transformarea brandului și evidențiază soluțiile de imprimare 3D pentru profesioniști din domeniul producției și educației. 

Noul brand UltiMaker reflectă concentrarea companiei asupra accelerării inovației în imprimarea 3D în diferite industrii

UltiMaker, un lider global în imprimarea 3D desktop, a anunțat astăzi reformarea mărcilor sale după fuziunea dintre Ultimaker și MakerBot de anul trecut. Noua identitate a brandului reflectă viziunea strategică a companiei de a stimula adoptarea soluțiilor de imprimare 3D desktop și introduce o nouă arhitectură de produse. Misiunea brandului UltiMaker este de a modela viitorul producției și dezvoltării produselor, oferind clienților soluții și servicii excelente pentru imprimarea 3D în întreaga lume. Noul brand se bazează pe punctele forte combinate ale ambelor companii, asigurând susținerea completă a clienților existenți și viitori, pe măsură ce continuă  dezvolte cel mai important ecosistem de imprimare 3D din lume – care promite inovații nelimitate în diferite sectoare industriale.

Descoperiți noile imprimante 3D sub umbrela MakerBot și Sketch!

Sub brandul UltiMaker, imprimantele 3D din seriile S și Method vor susține producția, dezvoltarea de produse și alte aplicații profesionale. Ca una dintre cele mai populare imprimante 3D profesionale din lume, seria S va continua să ofere cea mai largă varietate de materiale de pe piață, făcând-o flexibilă pentru o multitudine de utilizări, în timp ce seria Method se va concentra pe aplicații de fabricație specifice, care pot beneficia de accesul la o cameră încălzită, materiale specializate cu temperaturi mari și un nivel ridicat de precizie dimensională.

Între timp, brandul MakerBot va rămâne operațional ca sub-brand în sectorul educației, cu seria MakerBot Sketch destinată sistemului de învățare K-12. Lansarea Sketch Large a consolidat oferta MakerBot pentru profesori și studenți, cu un ecosistem educațional cuprinzător pe care îl pot utiliza. Noua arhitectură a brandului este concepută pentru a oferi clienților certitudinea că pot găsi cu ușurințăcele mai potrivite produse și aplicații pentru nevoile lor.

Concluzii finale

”Noul nostru brand reflectă puterea combinată a celor două companii care ne-au adus aici. Prin aducerea împreună a celor mai bune elemente, suntem mai bine pregătiți să ne îndeplinim viziunea și să continuăm să fim lideri în industria imprimării 3D, să încurajăm mai mulți utilizatori să își aducă ideile la viață”, spune Nadav Goshen, CEO-ul UltiMaker. „Am investit mult în această oportunitate pentru a decide asupra direcției viitorului brandului nostru. Clienții noștri rămân în centrul deciziilor noastre și suntem entuziasmați să dezvăluim rezultatul călătoriei brandului UltiMaker.”

Toate produsele hardware și software UltiMaker vor fi rebranduite în următoarele 12-18 luni.

Despre 3D DOT

 

 

 

 

 

 

La 3D DOT suntem dedicați să vă oferim cele mai bune soluții de imprimare 3D și să vă ținem mereu la curent cu cele mai noi produse și servicii. De aceea, suntem foarte încântați să vă anunțăm noutăți despre liderul global în imprimarea 3D profesională, Ultimaker, al cărui reprezentant oficial în România suntem.

Descoperă gama de imprimante 3D UltiMaker pe site-ul 3D DOT .

BCN3D redefinește performanța cu noua generație de imprimante 3D Epsilon

BCN3D Epsilon atinge un nou nivel de putere și performanță în imprimarea 3D. Această variantă îmbunătățită oferă o estetică nouă, acces la rețeaua locală și autocalibrare XYZ, făcând-o alegerea perfectă pentru oricine dorește să își dezvolte capacitățile de imprimare 3D.    

Seria BCN3D Epsilon își pune amprenta în lumea imprimării 3D  

De la lansarea sa pe piață în anul 2020, BCN3D Epsilon s-a afirmat rapid drept un competitor de top în lumea soluțiilor de imprimare 3D; a reușit să ofere piese puternice, funcționale, alături de o calitate și precizie excepționale în diverse industrii.  

Seria Epsilon a dovedit un impact semnificativ în domeniul imprimării 3D în companii importante, precum Nissan, pentru care a întocmit instrumente și dispozitive personalizate. Capacitatea tehnologiei de a se adapta la nevoi specifice a ajutat alte companii multinaționale, precum Saint Gobain, să își eficientizeze procesele de producție. Acest fapt a condus la economii semnificative de timp și costuri.  

O nouă eră a imprimării 3D 

imprimanta 3d imprimanta bcn3d imprimanta bcn3d w50 imprimanta w27 imprimanta bcn sigma imprimante 3d profesionale imprimante 3d industriale

Imprimantele 3D profesionale BCN3D Epsilon W27 + Smart Cabinet și Epsilon W50 + Smart Cabinet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu noi îmbunătățiri tehnice aduse hardware-ului, această nouă generație de imprimante 3D oferă performanță și eficiență.  

Una dintre cele mai semnificative upgrade-uri poate fi găsită în partea electronică a imprimantei 3D. Noul sistem de ventilație extrage acum aer cald din interior, sporind astfel eficiența. Driverele de motor anterioare au fost înlocuite cu TMC2226 mai silențios, iar placa principală a fost optimizată cu diverse componente personalizate.  

O altă îmbunătățire majoră o reprezintă accesul la rețeaua locală, permițând utilizatorilor să acceseze imprimanta prin adresa IP. Acest upgrade reprezintă un avantaj major pentru marile corporații, dar și pentru utilizatorii anteriori seriei, după o simplă actualizare a firmware-ului.   

Autocalibrarea XYZ reduce timpul de configurare al imprimării cu 85% și asigură o aderență corectă a primului strat din procesul de imprimare 3D.  

În continuare, a fost proiectat un nou cadru, negru și elegant, pentru o structură mai robustă și mai rigidă. Opțiunea pachetelor de materiale Epsilon, BCN3D Fiber Pack și BCN3D Metal Pack, oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și extinde orizontul de imprimare 3D și mai mult. 

Seria BCN3D Epsilon își menține tradiția în excelență

imprimanta 3d imprimanta bcn3d imprimanta bcn3d w50 imprimanta w27 imprimanta bcn sigma imprimante 3d profesionale imprimante 3d industriale

Imprimanta 3D profesională Epsilon W27

În timp ce noua generație a seriei BCN3D Epsilon aduce noi upgrade-uri și îmbunătățiri, anumite caracteristici rămân neschimbate. Tehnologia IDEX, care facilitează productivitate dublă și imprimare 3D cu un număr mai mare de materiale, se află în continuare în centrul atenției seriei Epsilon.  

Volumul masiv de imprimare, 420 x 300 x 400 mm la imprimanta 3D profesională BCN3D Epsilon W50 și 420 x 300 x 220 mm la imprimanta 3D profesională BCN3D Epsilon W27, oferă libertatea de a crea piese mari și mai numeroase în mod simultan. Cu ajutorul camerei închise încălzite pasiv, utilizatorii pot imprima 3D cu materiale pentru diverse industrii, de la plastic la compozite și metal. 

În concluzie, seria BCN3D Epsilon își menține titlul de imprimantă 3D care a redefinit standardul de performanță și eficiență în imprimarea 3D.  

Despre 3D DOT 

 

 

 

 

3D DOT este lider în soluții de imprimare 3D în România. Compania oferă o gamă largă de imprimante 3D, filamente și accesorii de la mărci de top, făcându-l un one stop shop pentru toate nevoile dumneavoastră de imprimare 3D.  

Pe lângă oferta extinsă de produse, 3D DOT deține o imprimantă 3D BCN3D W27 Epsilon cu Smart Cabinet în showroom-ul din Brașov.

Showroom-ul oferă clienților experiența celor mai noi tehnologii de imprimare 3D, alături de sfaturi de specialitate din partea echipei de ingineri.

Vizitează acum showroom-ul din Brașov sau site-ul 3D DOT și experimentează viitorul imprimării 3D! 

UltiMaker lansează S7 – cea mai recentă completare la gama S de imprimante 3D

Ultimaker S7 – un pas înainte în imprimarea 3D profesională 

Lumea imprimării 3D evoluează rapid, iar companiile sunt mereu în căutare de noi tehnologii, pentru a-și îmbunătăți designul produselor, respectiv procesele de producție. UltiMaker, lider global în imprimarea 3D desktop, a lansat UltiMaker S7, cea mai recentă intrare din seria de succes de imprimante 3D linia „S”. UltiMaker S7 este o imprimantă 3D versatilă și profesională, care oferă o gamă de caracteristici noi concepute pentru ușurința în utilizare și fiabilitatea imprimării.  

„Am luat tot ce le-a plăcut clienților noștri la premiatul UltiMaker S5 și l-am făcut mai bun” a menționat CEO-ul companiei. 

Acest articol și-a propus să evidențieze beneficiile UltiMaker S7 pentru consumatorii B2B, dar și pentru ingineri, designeri CAD și manageri industriali. 

Noul pat de printare și reglarea îmbunătățită a temperaturii pentru o fiabilitate de neegalat la imprimare  

Patul flexibil de pe noul Ultimaker S7 facilitează îndepărtarea ușoară a viitoarelor tale proiecte 3D

Noul pat de printare flexibil permite îndepărtarea ușoară a pieselor imprimate 3D

Air Manager-ul integrat filtrează până la 95% din particulele ultrafine din timpul fiecărui proces de imprimare, îmbunătățind reglarea temperaturii și asigurând că imprimările ies perfect de fiecare dată. Sistemul îmbunătățit de nivelare automată a patului oferă o aderență fiabilă a primului strat. 

Compatibilitate cu Ecosistemul Ultimaker

UltiMaker S7 este compatibil cu ecosistemul UltiMaker de peste 200 de materiale și oferă o integrare perfectă cu software-ul premium din industrie, UltiMaker Cura. Cu alte cuvinte, utilizatorii pot imprima cu cea mai largă gamă de materiale de pe piață, profitând de întregul potențial al Ultimaker S7.  

În plus, ecosistemul Ultimaker oferă suport 24/7, asigurându-se că utilizatorii profită la maximum de noua imprimantă 3D. 

Noua imprimantă 3D profesională Ultimaker S7

Pentru a plasa comanda, accesați site-ul 3D DOT.

Beneficiile alegerii Ultimaker S7 Pro Bundle  

Pentru cei care doresc să ducă imprimarea 3D la următorul nivel, pachetul Ultimaker S7 Pro este soluția perfectă! 

Pachetul Pro înglobează S7 cu Ultimaker Material Station, permițând utilizatorilor să imprime cu până la șase role de filament, prin comutare automată a materialului și control al umidității.

Acest lucru face din UltiMaker S7 una dintre cele mai versatile imprimante 3D desktop de pe piață, oferind utilizatorilor posibilitatea de a imprima 3D cu ajutorul unei game largi de materiale și design. 

Noua imprimantă 3D profesională Ultimaker S7 Pro Bundle

Pentru a plasa comanda, accesați site-ul 3D DOT.

Concluzii finale 

UltiMaker S7 este o imprimantă 3D profesională care oferă o gamă de caracteristici noi, concepute pentru ușurința în utilizare și fiabilitatea imprimării 3D. Indiferent dacă sunteți inginer, designer CAD sau manager industrial, UltiMaker S7 este soluția perfectă pentru toate nevoile dumneavoastră de imprimare 3D.  

Dacă sunteți în căutarea unei imprimante 3D desktop versatilă și fiabilă, UltiMaker S7 reprezintă alegerea perfectă.

Pentru informații suplimentare, accesați site-ul oficial Ultimaker.

Imprimantele 3D Ultimaker S5 și S5 Pro Bundle acum la promoție!

Profită de o reducere între 13- 21% a gamei de imprimante 3D UltiMaker S5 – ofertă disponibilă la 3D DOT  

Sunteți în căutarea unei imprimante 3D, cu care să realizați proiecte profesionale care să vă ajute să duceți procesul de imprimare 3D la următorul nivel? Căutarea a luat sfârșit: imprimanta 3D profesională Ultimaker S5 reprezintă cea mai bună alegere! Această imprimantă profesională a fost proiectată, având în vedere cerințele profesioniștilor din domeniul imprimării 3D a inginerilor și designerilor.  

Până la sfârșitul lunii martie 2023, puteți beneficia de o reducere imbatabilă de 21% la Ultimaker S5, la prețul de 31 088 lei și o reducere de 13% la Ultimaker S5 Pro Bundle, la prețul de 51 600 lei. Imprimantele sunt pe stoc si disponibile la showroom-ul 3D DOT din Brașov. 

Pentru a plasa comanda, accesați site-ul 3D DOT.

Atingeți un nou nivel în imprimarea 3D cu funcțiile avansate ale UltiMaker S5 R2 

Ultimaker S5 R2 este una dintre cele mai avansate imprimante 3D din gama S. Aceasta este echipată cu un volum generos de printare de 330 x 240 x 300 mm, dar care totuși permite ca imprimanta să fie suficient de compactă și de elegantă pentru a se potrivi în orice cadru profesional, birou, office desk. 

Imprimanta 3D profesională Ultimaker S5 R2

Îmbunătățiți procesul de imprimare 3D cu ajutorul sistemului de extrudare duală 

Una dintre caracteristicile sale remarcabile o reprezintă extruderul imprimantei cu două capete de printare. Fiecare cap de printare poate fi alimentat cu o rolă de filament diferită. Acest fapt vă permite să folosiți filament pentru suporți solubili în apă  (PVA), oferindu-vă libertatea de a imprima obiecte cu geometrii complexe.  

Ultimaker gyro PVA – suport solubil

Imprimanta 3D Ultimaker S5 R2 este echipată cu un ecran color tactil, care oferă informații detaliate, cum ar fi: tipul de filamente încărcate, temperatura patului de printare și a duzelor. Puteți accesa și modifica setările, în timp ce imprimanta este în funcțiune. În plus, imprimanta Ultimaker S5 R2 poate fi controlată și monitorizată prin intermediul camerei sale încorporate și cu ajutorul platformei Ultimaker Digital Factory.   

Unul din cele mai importante aspecte al imprimantei Ultimaker S5 R2 este posibilitatea de a adăuga accesorii, care să mărească productivitatea. Imprimanta este compatibilă cu Ultimaker Air Manager și Ultimaker Material Station. Cele două accesorii fac ca imprimarea 3D să atingă un alt nivel de productivitate. Prin combinarea celor 3 echipamente se ajunge la următorul produs de top din gama S – Ultimaker S5 Pro Bundle. 

Beneficiile alegerii UltiMaker S5 Pro Bundle  

Imprimanta 3D Ultimaker S5 Pro Bundle poate depozita până la 6 role de filament într-un mediu uscat și controlat. Cu Material Station, Ultimaker S5 poate funcționa fără întreruperi 24/7, fără a vă face griji cu privire la lipsa filamentului sau la deteriorarea în timp.  

Imprimanta 3D profesională Ultimaker S5 Pro Bundle

Mai mult decât atât, în urma design-ului deschis al lui S5, imprimanta a beneficiat de Air Manager, oferind un mediu de imprimare mai bun pentru materialele sensibile la temperatura ambientală, cum ar fi ABS sau Nylon. Alături de caracteristicile sale avansate și ușurința de utilizare, Ultimaker S5 Pro Bundle se bucură de rezultate profesionale la fiecare utilizare. 

În concluzie, dacă vă aflați în căutarea unei imprimante 3D, care să atingă un nou standard, linia Ultimaker S5 este alegerea potrivită.  Pentru informații suplimentare, accesați site-ul oficial Ultimaker.