Category Archives: Noutati

Introducere in FDM

3D DOT este o companie care functioneaza cu doua tehnologii, FDM si SLA. In aceasta introducere la imprimarea 3D FDM, ne dorim sa acoperim principiile de baza ale tehnologiei. Dupa citirea acestui articol, veti intelege fundamentul procesului FDM si modul in care acestea se refera la beneficiile si limitarile acestuia.

Continue reading

Oferte CraftBot PLUS si CraftBot XL

Vara inca tine cu noi, dar mai ales cu voi. Dorim sa va prezentam unele dintre cele mai bune imprimante din magazinul nostru impreuna cu super ofertele lor.

Continue reading

Intrebari frecvente in imprimarea 3D

De-a lungul timpului ni s-au adresat multe intrebari despre 3D Printing, despre modul de functionare, dar si care sunt cele mai bune materiale. In continuare dorim sa va prezentam cateva dintre marile intrebari pentru incepatori si principalele lucruri pe care le-am invatat din incercarile, erorile si reusitele noastre din trecut. Aceste informatii sunt simplificate in mod deliberat pentru un public incepator. Pentru a va cufunda intr-adevar, contactati-ne.

Continue reading

Ferma de imprimante 3D – Print Farm

Daca esti pasionat de tot ce inseamna 3D Printing, atunci cu siguranta ai auzit de un Print Farm

Suntem mandrii sa anuntam ca de astazi, compania noastra, 3D DOT, este o ferma de imprimante 3D (Print Farm) FDM.

Acum putem imprima in serie, 1000 de produse zilnic, pe imprimantele noastre 3D de la companii precum: Ultimaker, CraftUnique, Leapfrog si Formlabs.

Daca ai un proiect mare, cu multe piese si nu ai foarte mult timp la dispozitie, atunci scrie-ne pe info@3ddot.ro, iar noi iti sărim in ajutor!

Ce este o ferma de imprimare 3D?

Ferma de imprimante 3D este o unitate care contine mai multe imprimante 3D (indiferent de tehnologia aditiva care sta la baza) utilizate pentru productie.

O astfel de ferma reprezinta un avantaj important pentru afacerea dvs. sau chiar poate constitui o afacere in sine. Realizarea unei astfel de ferme de imprimante 3D va va spori semnificativ capacitatea de productie, oferindu-va totodata posibilitatea de a produce obiecte /piese/prototipuri din mai multe materiale sau chiar veti putea sa oferiti servicii de printare catre clientii finali.

Continue reading

3D DOT prezenta la DEMO METAL Brasov

Imprimatele 3D de la 3D DOT s-au numarat printre instalatii industriale de top la Demo Metal Brasov.

Firma noastra si-a prezentat serviciile si imprimantele 3D companiilor si vizitatorilor prezenti la aceasta expozitie care a adunat cei mai prolifici actori din industia romaneasca.

Vedeta expozitiei noastre a fost imprimanta 3D Bolt Pro de la Leapfrog care este produsa in Cluj.

Imparimanta Bolt Pro Leapfrog 3D DOT

Totodata imprimanta Ultimaker 3 a printat pe tot parcusul expozitiei si a demonstat ca in ciuda aspectului sau fin poate produce piese de inalta precizie si calitate si ca este una dintre cele mai versatile echipamente 3D de pe piata.

Ultimaker 3 Demo Metal Brasov

In cadrul expozitiei am mai prezentat si imprimanta CraftBot Plus si ProFab Mini V3  care si-au si gasit cativa cumparatori fiind in promotie de sfarsit de an.