Cum poți afla dacă imprimanta 3D Ultimaker S5 este potrivită pentru afacerea ta

Acum ai oportunitatea de a beneficia gratuit de testarea imprimantei Ultimaker S5 + Air Manager la sediul propriului business. Echipa 3D DOT îți propune sa încerci timp de patru săptămâni sistemul de imprimare 3D Ultimaker pentru a afla dacă acesta reprezintă o soluție inteligentă pentru activitatea companiei tale. Ne ocupăm noi de instalarea imprimantei, iar pe tot parcursul testării, 3D DOT vine în sprijinul tău cu un training specializat, consultanță telefonică săptămânală și materiale necesare imprimării 3D. Aceasta poate fi ocazia optimă pentru implementarea imprimării 3D în industria în care activezi. Poți să rezervi imprimanta 3D  AICI.

Imprimantele 3D profesionale pot fi utilizate în diverse domenii precum: dezvoltarea produselor, arhitectură, publicitate, medicină, educație, producție, alimentație și multe altele (vizionează videoclipul).

ULTIMAKER S5 este o imprimantă 3D profesională, de tip plug and play, având componente de calitate industrială și un sistem de dublă extrudare. Aceasta are cel mai mare volum de printare din gama Ultimaker (330 x 240 x 300 mm) și un timp îndelungat de funcționare. Este ușor de utilizat, are o configurație simplă și conexiune Wi-fi sau Ethernet, iar printul 3D poate fi inițiat și monitorizat din cloud de oriunde, inclusiv de pe telefonul mobil. În plus imprimanta este compatibilă cu filamentele Ultimaker și cu peste alte 40 de materiale de la alți producători, care sunt identificate și optimizate din software-ul imprimantei. Printre caracteristicile cele mai importante se numără și sistemul AIR MANAGER care asigură un mediu de printare sigur filtrând până la 95% din toate particulele ultra-fine emise în timpul printării 3D.

Această campanie se demarează începând cu luna august și se desfășoară pe principiul „Primul venit, primul servit!”. Îți recomandăm să-ți rezervi imprimanta 3D  AICI.