Introducere în tipurile de filamente 3D

PLACTIVE – IGIENIC ȘI ANTI-BACTERIAN

Începem prezentarea filamentelor din magazinul 3D DOT cu gama PLACTIVE de filamente antibacteriene din PLA aditivat cu subsanța pe bază de cupru numită comercial Cuprionix®, de la Copper 3D. 

Aplicațiile acestor filamente au devenit și mai proeminente după ce testele au dovedit că PLACTIVE distruge încărcarea virală a SARS-CovID-19 cu o eficiență de 99.975% în doar 60 de minute.

Din aceste filamente puteți produce componente necesare în medicină, precum proteze sau echipament chirurgical, dar sunt utile și în alte domenii, precum obiecte folosite de copii. PLACTIVE se poate dovedi util în crearea de obiecte folosite în locuri cu trafic intens, precum școlile, aeroporturile sau mijloacele de transport în comun.

Mai multe detalii despre PLACTIVE pe site: https://www.3ddot.ro/filamente-3d/filamente-copper-3d

MagicFil Thermo PLA – SENSIBIL LA TEMPERATURĂ

MagicFil Thermo PLA se bazează pe compusul EasyFil PLA, dar cu o notă de magie termocromă adăugată, deoarece MagicFil are o capacitate de schimbare a culorii atunci când este încălzit la peste 29°C. Culoarea gri antracit a MagicFil se va schimba într-o culoare PLA naturală când materialul atinge o temperatură de 29°C sau mai mare.
Fiind bazat pe compusul EasyFil PLA, MagicFil Thermo PLA este un tip de filament de înaltă calitate, modificat pentru a obține printuri 3D cu mai multă ușurință, optimizat pentru tehnologia de imprimare 3D FFF / FDM. MagicFil Thermo PLA este mai dur dar, în același timp, mai puțin rigid decât un PLA standard, lucru care asigură un flow al filamentului și o adeziune între straturi foarte bună.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Aici găsiți filamentul MagicFil Thermo PLA de la Form Futura:

 

 

Pentru sfaturi pentru alegerea unui filament cu proprietăți speciale, scrieți-ne un mesaj!