Ultimaker – Partener 3D DOT

Anul 2018 a fost un an productiv pentru 3D DOT. Multe companii ni s-au alaturat, printre care si compania Ultimaker.

Ultimaker ”De la bun inceput, misiunea noastra a fost de a accelera tranzitia lumii la productia digitala locala. Si datorita echipei talente, asta e ceea ce facem.”

Imprimante 3D fiabile, care functioneaza pur si simplu pentru dumneavostra

Daca sunteti obositi de outsourcing sau de productia ineficienta, atunci imprimantele 3D Ultimaker, usor de utilizat, va pot economisi timp si bani. Descoperiti imprimantele 3D Ultimaker care va vor eficientiza fluxul de lucru si va vor oferi rezultatele de calitate de care aveti nevoie.

Ultimaker S5

-Putermica, fiabila, versatila-

Imprimanta 3D Ultimaker S5 ofera o extrudare duala sigura pe o scara mai larga. Puteti crea prototipuri functionale, unelte de productie si componente puternice de uz fin din polimeri avansati – datorita setarilor de imprimare testate si predefinite.

Ultimaker S5 are, de asemenea, o nivelare activa avansata, senzori de flux al filamentului si un ecran tactiș intuitiv pentru a simplifica experienta dumneavoastra de imprimare 3D.

Pentru mai multe detalii si comenzi accesati: https://www.3ddot.ro/imprimante-3d/ultimaker-s5

Ultimaker 3

-Acuratete si consistenta-

Ultimaker 3 si Ultimaker 3 Extended permit extrudari duale pe piata pentru o libertate de proiectare completa cu materiale de sustinere solubile in apa. Acestea sunt ideale pentru prototipuri si crearea de instrumente de productie care se potrivesc perfect design-ului dumneavostra CAD. Aceste imprimante 3D premiate au conectivitate in retea si nivelare activa a patului de printare.

Pentru mai multe detalii si comenzi accesati: https://www.3ddot.ro/imprimante-3d/ultimaker-3   sau https://www.3ddot.ro/imprimante-3d/ultimaker-3-extended

Ultimaker 2+

-Premiul castigator-

Ultimaker 2+ si Ultimaker+ Extended ofera o imprimare extrudata la preturi accesibile si fiabile, potrivita pentru prototipuri raide si modele complexe. Alegeti imprimari rapide sau detaliate cu duzele swappable; si obtineti o extrudare consecventa cu un alimentator cu ghidaje si placa de incalzire.

Pentru mai multe detalii si comenzi accesati: https://www.3ddot.ro/imprimante-3d/ultimaker-2  sau  https://www.3ddot.ro/imprimante-3d/ultimaker-2-extended

 

Daca deja ai achizitionat o imprimanta Ultimaker, te invitam sa vezi filamentele noastre si accesoriile aferente, toate marca Ultimaker. 

Link filamente Ultimaker: https://www.3ddot.ro/filamente-3d

Link accesorii Ultimaker: https://www.3ddot.ro/accesorii-imprimare-3d/accesorii-ultimaker