3D Printing in industria aerospatiala

3D Printing, Imprimare 3D, Modelare 3D, 3D,3d,FDM

Pe parcursul anilor s-a constatat ca este nevoie de mijloace pentru producția rapida si ieftina a prototipurilor. Una dintre aceste tehnologii de prototipare rapida este modelarea prin depunere strat cu strat de filament (de obicei dintr-un polimer termoplastic), tehnologie numita si Imprimare 3D. In timp, acest procedeu a devenit mai ieftin si mai rapid, permitand producerea cu costuri reduse a mai multor prototipuri ale aceleiasi piese. De asemena, aceasta tehnologie ofera posibilitatea de a creea geometrii complexe, imposibil de realizat prin procedee clasice. In aviatie, aceasta tehnica poate fi folosita la executarea de prototipuri pentru piese care nu au rol structural sau chiar pentru aeronave operate de la sol (drone).

3D, Print 3D, Imprimare 3D, Imprimare

De ce sa alegeti o imprimanta 3D in industria aerospatiala?

  • Inginerii pot discuta un design cu colegii sau pot testa rapid potentialul pietei la o expozitie comerciala;
  • Imprimarea 3D scade procesul de dezvoltare de la luni la cateva zile;
  • Puteti verifica un design inainte de a investi intr-un instrument de turnare scump;
  • Aveti posibilitatea sa testati rapid ideile si sa descoperiti ce functioneaza si ce nu. Noile iteratii nu au penalitati de cost;
  • Este usor sa personalizati si sa optimizati componentele pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra, unice, fara costuri suplimentare si in doar cateva ore.

1.Validati design-ul

3D Printing, 3D, 3d ,Modelare 3D, Modelare, Imprimare FDM

Cu imprimarea 3D puteti testa si valida cu usurinta design-urile. Acest lucru va permite sa va perfectionati rapid conceptul si sa eliminati greselile costisitoare.

 

2.Modele Demo reale

Print 3D, 3D,3d, 3D Printing, Imprimare 3D, Modelare 3D, Imprimare, Modelare

Nimic nu se compara cu un model fizic. Cu ajutorul acestuia puteti testa potentialul pietei si puteti purta discutii semnificative cu partile cheie interesate.

 

3.Geometrie complexa

3D Printing, Imprimare 3D, Modelare 3D, Modelare, Imprimare 3d ,3D

Acum este posibila imprimarea 3D a unor modele foarte personalizate, complexe si unice. 

 

4.Mai repede, mai bine

3dprinting, imprimare 3D, FDM,

 

In spatiu, totul este posibil! Te asteptam pe www.3ddot.ro pentru mai multe detalii despre 3D Printing, dar si pentru cele mai noi produse 3D.