CraftUnique – Partener 3D DOT

Cei de la CraftUnique ne-au devenit parteneri in anul 2018. Imprimantele 3D, Filamentele, dar si accesoriile lor ne-au cucerit inca de la inceput.

10 lucruri pe care ar trebui sa le stii despre CraftUnique

  1. Este o companie din Ungaria
  2. Au un depozit mare in SUA si o echipa responsabila de asistenta
  3. Tehnicienii lor au zeci de ani experienta in dezvoltarea de software si hardware
  4. Sunt dornici sa afle feedback-ul nostru, dar si al tau: ”Ne inspira sa imbunatatim in mod constant produsele noastre”
  5. Drept rezultat, CraftBot a fost evaluat in anul 2016 ca fiind ”Cea mai buna imprimanta 3D cu buget” 
  6. In anul 2017, CraftBot a castigat premiul pentru cea mai buna imprimanta ”Plug N Play 3D”
  7. CraftBot a castigat inca o data premiul pentru cea mai buna imprimanta 3D ”Plug N Play 3D” in anul 2018
  8. In Pinshape’s 2017, Ghidul imprimantei 3D, CraftBot a atins rata de recomandare de 100%
  9. De asemenea, au dezvolatat propriile lor software-uri de slicer 
  10. Distribuitorii lor pot fi grasiti in intreaga lumea, iar numarul lor este in crestere, inclusiv 3D DOT din orasul Brasov, Romania

CraftBot PLUS

Imprimanta 3D CraftBot PLUS a fost proiectata si construita de la zero pentru a dezvolta un instrument final pentru incepatori si utilizatori experimentati. Este un dispozitiv usor de folosit, plug-and-play – puteti trece cu usurinta de la despachetare la imprimarea primului obiect 3D in cateva minute. Cu toate acestea, CraftBot PLUS este departe de a fi o „imprimanta 3D de baza”, deoarece depaseste cu usurinta imprimantele 3D mai scumpe in multe aspecte! 

Pentru mai multe detalii si comenzi accesati: https://bit.ly/2LCUnYL

 

CraftBot XL

Imprimanta desktop CraftBot XL 3D a fost proiectata si construita ca instrument final pentru inginerii si toti producatorii care pot beneficia de un volum de constructie remarcabil. Designerii de la CraftBot XL 3D au marit placa de constructie, au crescut capacitatea de incalzire si au imbunatatit rulmentii pentru a obtine o operatiune mai silentioasa si mai precisa.

Pentru mai multe detalii si comenzi accesati: https://bit.ly/2ZaQb5C

 

CraftBot 3

CraftBot 3 utilizeaza un sistem IDEX (Independent Dual Extrusion), ceea ce inseamna ca cele doua capete de imprimare functioneaza independent una de cealalta. Prin urmare, utilizatorii pot imprima doua obiecte simultan sau pot folosi materiale PVA pentru a produce componente mai complexe. Echipate cu discuri din silicon, duzele sunt sterse in timp ce capetele de imprimare  se schimba, asigurandu-va ca excesul de material din filament nu se incurca pe suprafata imprimarii.

Pentru mai multe detalii si comenzi accesati: https://bit.ly/2YmSQMl

 

Daca deja ai achizitionat o imprimanta de la CraftUnique, te invitam sa vezi si filamentele noastre si accesoriile aferente, toate marca CraftUnique. 

 

Link filamente CraftUnique: https://bit.ly/2GnSECj

Link accesorii CraftUnique: https://bit.ly/2LG9NeL