Imprimantele 3D Ultimaker S5 și S5 Pro Bundle acum la promoție!

Profită de o reducere între 13- 21% a gamei de imprimante 3D UltiMaker S5 – ofertă disponibilă la 3D DOT  

Sunteți în căutarea unei imprimante 3D, cu care să realizați proiecte profesionale care să vă ajute să duceți procesul de imprimare 3D la următorul nivel? Căutarea a luat sfârșit: imprimanta 3D profesională Ultimaker S5 reprezintă cea mai bună alegere! Această imprimantă profesională a fost proiectată, având în vedere cerințele profesioniștilor din domeniul imprimării 3D a inginerilor și designerilor.  

Până la sfârșitul lunii martie 2023, puteți beneficia de o reducere imbatabilă de 21% la Ultimaker S5, la prețul de 31 088 lei și o reducere de 13% la Ultimaker S5 Pro Bundle, la prețul de 51 600 lei. Imprimantele sunt pe stoc si disponibile la showroom-ul 3D DOT din Brașov. 

Pentru a plasa comanda, accesați site-ul 3D DOT.

Atingeți un nou nivel în imprimarea 3D cu funcțiile avansate ale UltiMaker S5 R2 

Ultimaker S5 R2 este una dintre cele mai avansate imprimante 3D din gama S. Aceasta este echipată cu un volum generos de printare de 330 x 240 x 300 mm, dar care totuși permite ca imprimanta să fie suficient de compactă și de elegantă pentru a se potrivi în orice cadru profesional, birou, office desk. 

Imprimanta 3D profesională Ultimaker S5 R2

Îmbunătățiți procesul de imprimare 3D cu ajutorul sistemului de extrudare duală 

Una dintre caracteristicile sale remarcabile o reprezintă extruderul imprimantei cu două capete de printare. Fiecare cap de printare poate fi alimentat cu o rolă de filament diferită. Acest fapt vă permite să folosiți filament pentru suporți solubili în apă  (PVA), oferindu-vă libertatea de a imprima obiecte cu geometrii complexe.  

Ultimaker gyro PVA – suport solubil

Imprimanta 3D Ultimaker S5 R2 este echipată cu un ecran color tactil, care oferă informații detaliate, cum ar fi: tipul de filamente încărcate, temperatura patului de printare și a duzelor. Puteți accesa și modifica setările, în timp ce imprimanta este în funcțiune. În plus, imprimanta Ultimaker S5 R2 poate fi controlată și monitorizată prin intermediul camerei sale încorporate și cu ajutorul platformei Ultimaker Digital Factory.   

Unul din cele mai importante aspecte al imprimantei Ultimaker S5 R2 este posibilitatea de a adăuga accesorii, care să mărească productivitatea. Imprimanta este compatibilă cu Ultimaker Air Manager și Ultimaker Material Station. Cele două accesorii fac ca imprimarea 3D să atingă un alt nivel de productivitate. Prin combinarea celor 3 echipamente se ajunge la următorul produs de top din gama S – Ultimaker S5 Pro Bundle. 

Beneficiile alegerii UltiMaker S5 Pro Bundle  

Imprimanta 3D Ultimaker S5 Pro Bundle poate depozita până la 6 role de filament într-un mediu uscat și controlat. Cu Material Station, Ultimaker S5 poate funcționa fără întreruperi 24/7, fără a vă face griji cu privire la lipsa filamentului sau la deteriorarea în timp.  

Imprimanta 3D profesională Ultimaker S5 Pro Bundle

Mai mult decât atât, în urma design-ului deschis al lui S5, imprimanta a beneficiat de Air Manager, oferind un mediu de imprimare mai bun pentru materialele sensibile la temperatura ambientală, cum ar fi ABS sau Nylon. Alături de caracteristicile sale avansate și ușurința de utilizare, Ultimaker S5 Pro Bundle se bucură de rezultate profesionale la fiecare utilizare. 

În concluzie, dacă vă aflați în căutarea unei imprimante 3D, care să atingă un nou standard, linia Ultimaker S5 este alegerea potrivită.  Pentru informații suplimentare, accesați site-ul oficial Ultimaker.