UltiMaker lansează S7 – cea mai recentă completare la gama S de imprimante 3D

Ultimaker S7 – un pas înainte în imprimarea 3D profesională 

Lumea imprimării 3D evoluează rapid, iar companiile sunt mereu în căutare de noi tehnologii, pentru a-și îmbunătăți designul produselor, respectiv procesele de producție. UltiMaker, lider global în imprimarea 3D desktop, a lansat UltiMaker S7, cea mai recentă intrare din seria de succes de imprimante 3D linia „S”. UltiMaker S7 este o imprimantă 3D versatilă și profesională, care oferă o gamă de caracteristici noi concepute pentru ușurința în utilizare și fiabilitatea imprimării.  

„Am luat tot ce le-a plăcut clienților noștri la premiatul UltiMaker S5 și l-am făcut mai bun” a menționat CEO-ul companiei. 

Acest articol și-a propus să evidențieze beneficiile UltiMaker S7 pentru consumatorii B2B, dar și pentru ingineri, designeri CAD și manageri industriali. 

Noul pat de printare și reglarea îmbunătățită a temperaturii pentru o fiabilitate de neegalat la imprimare  

Patul flexibil de pe noul Ultimaker S7 facilitează îndepărtarea ușoară a viitoarelor tale proiecte 3D

Noul pat de printare flexibil permite îndepărtarea ușoară a pieselor imprimate 3D

Air Manager-ul integrat filtrează până la 95% din particulele ultrafine din timpul fiecărui proces de imprimare, îmbunătățind reglarea temperaturii și asigurând că imprimările ies perfect de fiecare dată. Sistemul îmbunătățit de nivelare automată a patului oferă o aderență fiabilă a primului strat. 

Compatibilitate cu Ecosistemul Ultimaker

UltiMaker S7 este compatibil cu ecosistemul UltiMaker de peste 200 de materiale și oferă o integrare perfectă cu software-ul premium din industrie, UltiMaker Cura. Cu alte cuvinte, utilizatorii pot imprima cu cea mai largă gamă de materiale de pe piață, profitând de întregul potențial al Ultimaker S7.  

În plus, ecosistemul Ultimaker oferă suport 24/7, asigurându-se că utilizatorii profită la maximum de noua imprimantă 3D. 

Noua imprimantă 3D profesională Ultimaker S7

Pentru a plasa comanda, accesați site-ul 3D DOT.

Beneficiile alegerii Ultimaker S7 Pro Bundle  

Pentru cei care doresc să ducă imprimarea 3D la următorul nivel, pachetul Ultimaker S7 Pro este soluția perfectă! 

Pachetul Pro înglobează S7 cu Ultimaker Material Station, permițând utilizatorilor să imprime cu până la șase role de filament, prin comutare automată a materialului și control al umidității.

Acest lucru face din UltiMaker S7 una dintre cele mai versatile imprimante 3D desktop de pe piață, oferind utilizatorilor posibilitatea de a imprima 3D cu ajutorul unei game largi de materiale și design. 

Noua imprimantă 3D profesională Ultimaker S7 Pro Bundle

Pentru a plasa comanda, accesați site-ul 3D DOT.

Concluzii finale 

UltiMaker S7 este o imprimantă 3D profesională care oferă o gamă de caracteristici noi, concepute pentru ușurința în utilizare și fiabilitatea imprimării 3D. Indiferent dacă sunteți inginer, designer CAD sau manager industrial, UltiMaker S7 este soluția perfectă pentru toate nevoile dumneavoastră de imprimare 3D.  

Dacă sunteți în căutarea unei imprimante 3D desktop versatilă și fiabilă, UltiMaker S7 reprezintă alegerea perfectă.

Pentru informații suplimentare, accesați site-ul oficial Ultimaker.