ProtoShop Gim – primul modul de formare pentru bibliotecari

Am organizat primul Modul de formare ProtoShop Gim dedicat bibliotecarilor de la Biblioteca Județeană „George Barițiu din Brașov”. Acest atelier îi sprijină să devină furnizori de conținut și să țină cursuri pentru pentru elevi între 10 și 14 ani. Astfel ei transformă biblioteca într-un spațiu viu, dedicat creativității.

ProtoShop antrenează abilități de tip STE(A)M de manipulare a tehnologiei de modelare CAD și fabricație. În plus, la acest curs, toată lumea exersează ideația, lucrul în echipă și vorbirea în public.
ProtoShop un curs adaptat timpurilor noastre care oferă orientare profesională și valorizarea participanților.
ProtoShop este un curs distractiv și interactiv de la care toată lumea pleacă cu ceva valoros.

3D DOT operează programul educativ ProtoShop, care are ca scop educația asistată de prototiparea rapidă cu imprimante 3D la toate nivelurile educaționale, prin colaborare cu instituții, companii sau prin cursuri direct cu publicul interesat. Mentorii cursului sunt Alina Floroi (marketing și comunicare) și Alexandru Dobre (modelare și printare 3D).

ProtoShop a debutat ca program susținut din Fondul Științescu în ediția din 2018 la Școala Generală nr. 27 Anatol Ghermanschi din Brașov și a avut 75 de beneficiari, elevi de clasa a VII-a. În anul 2019, ProtoShop a fost implementat la Colegiul Aurel Vijoli din Făgăraș (20 de beneficiari) și la Colegiul Nicolae Titulescu din Brașov (30 de beneficiari, elevi de liceu).

Programul nostru educațional este adaptat pentru următoarele nivele:

    • 6-10 ani ProtoShop KIDS
    • 10-14 ani ProtoShop Gim
    • 14-19 ani ProtoShop Cool
    • 19-25 ani ProtoShop Uni (pentru nivel universitar, profil tehnic sau industrii creative)
    • Professional ProtoShop Z (Adu ProtoShop în compania ta pentru stimularea creativității și a spiritului de echipă, învățând despre modelare și 3D Printing)

Dați-ne un mesaj dacă vreți să aduceți ProtoShop în instituția dvs.!

Fotografii de Orsolya Balint – Bohemian Photo Studio

#steam #geometrie #volumetrie #creație #industriicreative #marketing #comunicare #tendințe

#promovare #cool #artă #biblioteca #content #cultura #teambuilding #beneficiicompanii #educatie #creativitate #ideatie #designthinking