Oferte CraftBot PLUS si CraftBot XL

Vara inca tine cu noi, dar mai ales cu voi. Dorim sa va prezentam unele dintre cele mai bune imprimante din magazinul nostru impreuna cu super ofertele lor.

CraftBot PLUS

CraftBot PLUS este o imprimanta care detine premiul ”Best PlugNPlay” din anul 2018 oferit de 3D Printer Guide.

Imprimanta 3D CraftBot PLUS a fost conceputa si construita ca fiind cea mai buna unealta 3D pentru incepatori si utilizatori experimentati deopotriva.

Este usor de utilizat, un dispositiv de tipul plug-and-play – poti trece de la despachetare la imprimarea primului tau model 3D in cateva minute. Cu toate acestea, CraftBot PLUS este departe de a fi doar un imprimanta 3D pentru incepatori depasind cu usurinta posibilitatile unor imprimante 3D cu mult mai scumpe.

Rezolutia de printare: Datorita rezolutiei stratului de 100 microni, CraftBot PLUS ofera o calitate foarte de buna de printare.

Volumul de printare: Mica la exterior, dar mare pe interior – Imprimanta 3D CraftBot PLUS are un impresionant volum de printare de 250x200x200 mm.

Afisaj LCD cu touchscreen: CraftBot PLUS un meniu intuitiv si bine organizat ce ofera informatii despre procesul de printare in orice moment.

Control permanent: Utilizatorii pot modifica parametrii de imprimare in orice moment prin intermediul touchscreen-ului – chiar si in timpul imprimarii.

Conectivitate wireless: Datorita conexiunii WiFi procesul de imprimare 3D poate fi controlat de la distanta. Cu ajutorul aplicatiei CrafBot PLUS, disponibila pe IOS si Android, utilizatorii pot porni/ opri procesul, pot controla setarile de temperatura, ventilatoarele si lumina.

Pat de printare incalzit si detasabil: Incalzirea patului de printare previne deformarea si lipirea excesiva. Indepartarea patului de printare usureaza curatarea acestuia.

Conexiune USB: Conecteaza si controleaza imprimanta 3D CraftBot PLUS direct din PC prin intermediul cablului USB.

Incarcarea fisierelor .gcode direct de pe stick-ul de memorie: Cea mai usoara metoda de a incarca fisierele .gcode in memoria imprimantei CraftBot PLUS. In cutie veti gasi un stick de memorie ce contine mostre de fisiere gcode pentru a putea incepe sa printezi imediat.

CraftWare: Programul/slicer-ul avansat si universal al imprimantei CraftBot PLUS beneficiaza de o interfata grafica prietenoasa. Algoritmul avansat de pregatire al modelelor 3D asigura conversii mai rapide si rezultate imbunatatite.

Pana in data de 31 august puteti achizitiona aceasta imprimanta la o super oferta economisind 833 RON, apasand aici.

CraftBot XL

 

CraftBot XL este o imprimanta 3D care a fost construita pentru a fi o unealta ideala pentru ingineri si oricine care doreste sa printeze obiecte cu un volum mare.

CraftBot XL are un volum de printare de 300 x 200 x 440 mm ce iti permite sa printezi 3D acelasi obiect din mai putine subansamble, rezultand mai putin imbinari necesare.

Rezolutia de printare: CraftBot XL este capabila sa printeze cu o rezolutie a stratului pe Z de 50 microni (cu duza 0.25 mm) obtinand superbe modele 3D.

Kit duze: Pachetul include duze MK8 din cupru de 0.25, 0.4, 0.6, 0.8 mm si o chestie pentru inlocuire.

Lagare si rulmenti imbunatatiti: Sine liniare si rulmenti imbunatatiti permit operarea imprimantei mai silentios si cu o mai mare precizie.

Afisaj LCD cu touchscreen: CraftBot un meniu intuitiv si bine organizat ce ofera informatii despre procesul de printare in orice moment. Control permanent: Utilizatorii pot modifica parametrii de imprimare in orice moment prin intermediul touchscreen-ului – chiar si in timpul imprimarii.

Pat de printare incalzit si detasabil: Incalzirea patului de printare previne deformarea si lipirea excesiva. Indepartarea patului de printare usureaza curatarea acestuia.

Conexiune USB: Conecteaza si controleaza imprimanta 3D CraftBot direct din PC prin intermediul cablului USB.

Incarcarea fisierelor .gcode direct de pe stick-ul de memorie: Cea mai usoara metoda de a incarca fisierele gcode in memoria imprimantei CraftBot. In cutie veti gasi un stick de memorie ce contine mostre de fisiere gcode pentru a putea incepe sa printezi imediat.

CraftWare: Programul/slicer-ul avansat si universal al imprimantei CraftBot beneficiaza de o interfata grafica prietenoasa. Algoritmul avansat de pregatire al modelelor 3D asigura conversii mai rapide si rezultate imbunatatite.

Scutiti 1529 RON la achizitionarea acestei imprimante pana in data de 31 august. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati aici.

Pentru mai multe detalii si comenzi va asteptam pe info@3ddot.ro