Webinar: Descoperă oportunități BIG cu imprimantele industriale 3D BigRep

Webinar organizat de 3D DOT și BigRep

Te invităm să descoperi avantajele pe care compania ta le obține odată cu adoptarea in-house a unei imprimante 3D industriale BigRep, creată pentru printarea pieselor de mari dimensiuni.

 

Invitat special: PHILIPP RELLERMEIER, Key Account Manager EMEA al BigRep

Acest webinar live îl are ca invitat pe Philipp Rellermeier, Key Account Manager EMEA al BigRep, iar gazda evenimentului este Alexandru Dobre, Managing Director al 3D DOT, reseller autorizat al companiei BigRep în România și singura companie din țară care deține o imprimantă BigRep la momentul actual.

Scopul acestui webinar este de a-ți oferi o imagine cât mai clară asupra noutăților pe care BigRep le aduce în domeniul imprimării 3D. Prin prisma acestor noi informații, vei putea evalua modul în care o imprimantă BigRep îți oferă avantaj competitiv prin economii de timp și bani, dar și prin capacitatea de a lansa mai repede pe piață produsele companiei.

Cui se adresează acest webinar?

  • Profesioniști interesați de imprimarea 3D pentru propria afacere sau compania din care fac parte.
  • Companiilor și antreprenorilor pregătiți să adopte imprimarea 3D in-house sau să facă un upgrade.
  • Roluri în companie: Managing director, Manager de producție, Inginer de producție, Specialist R&D etc.

Agenda webinarului

  • Evoluția companiei BigRep
  • Gama de imprimante industriale 3D BigRep
  • Cum redefinește BigRep printarea 3D a pieselor industriale de mari dimensiuni
  • Povești de succes rezultate în urma utilizării imprimantelor BigRep
  • Explorarea de noi orizonturi creative cu printuri mari realizate cu BigRep
  • Sesiune Q&A
  • Bonus pentru participanții live

Webinarul a avut deja loc. Iată înregistrarea:

Despre compania BigRep

Fondată în anul 2014, BigRep are misiunea de a transforma domeniul imprimării 3D și de a îmbunătăți procesele de producție. Echipa BigRep își dorește să contribuie la creșterea independenței, creativității și rentabilității companiilor din domenii variate.

Imprimantele industriale 3D BigRep redefinesc imprimarea 3D, oferind companiilor posibilitatea de a realiza printuri de mari dimensiuni pentru aplicații în inginerie. Aceste imprimante dezvoltate de echipe de ingineri germani au obținut numeroase premii în industrie și stabilesc noi standarde în materie de viteză, fiabilitate și eficiență.

Despre compania 3D DOT

Compania 3D DOT este o companie specializată în domeniul imprimării 3D, care are în ofertă o gamă largă de imprimante 3D și filamente 3D premium, dar și obiecte personalizate printate 3D. 3D DOT are o echipă cu experiență în printarea și modelarea 3D de piese la comandă, fiind pregătită să ofere consultanță, service și suport pentru imprimantele 3D.

3D DOT este reseller oficial al imprimantelor BigRep în România și singura companie din țară care deține o imprimantă BigRep la momentul actual, având capacitatea de a printa 3D obiecte/piese de mari dimensiuni, de a oferi consultanță pre și post-achiziție, dar și suport & mentenanță companiilor care achiziționează o astfel de imprimantă prin intermediul 3D DOT.

Contactați-ne dacă vreți să știți mai multe despre cum puteți face printuri 3D de mari dimensiuni!