Printuri 3D la scară industrială cu Big Rep

Dezvoltarea tehnologiei în ultimii ani face ca fabricația aditivă (additive manufacturing) să nu mai fie doar un procedeu folosit la prototiparea rapidă, ci să fie adoptată tot mai mult și în producția la scară mare. În acest sens, imprimantele industriale 3D de la Big Rep sunt un actor important pe piață, iar 3D DOT este importator exclusiv în România. 

Vă expunem aici câteva elemente de context și nu ezitați să luați legătura cu noi dacă doriți o ofertă sau doriți să produceți obiecte de dimensiuni mari cu ajutorul imprimantelor 3D industriale Big Rep.


Industria prelucrătoare încearcă să reducă costurile și timpul de livrare și caută tot timpul noi modalități de a inova. Această tendință conduce la o creștere anuală de aproximativ 25% în fabricația aditivă.
Liderii industriali, cum ar fi Ford, Kawasaki sau Airbus arată extinderea de la aplicații de prototipare și de cercetare/dezvoltare (R&D) la producția industrială de piese de schimb, scule și piese mici de uz final.
BigRep ca produs, dar și ecosistem, arată o înțelegere unică a întregului lanț de nevoi industriale, prin realizări recunoscute la nivel internațional în ceea ce privește proiectarea și optimizarea pentru fabricația aditivă, ceea ce duce la o creștere a vânzărilor de 60% și un profit brut cu 80% în 2019.
Cu sisteme de fabricație aditivă fiabile la nivel industrial, care evoluează cu tehnologia IoT și Industry 4.0 și cu expertiză pe tot parcursul procesului de fabricație, BigRep are ambiția de a conduce adopția fabricației aditive în industrie.

Apelând la Big Rep, maximizați potențialul dvs. în fabricarea aditivă împreună cu expertiza bogată a Big Rep, care se transferă către companiile cliente. 

Sistemele de imprimare 3D Big Rep sunt utile în producția de:

  • Prototipuri
  • Scule din fabrică
  • Matrițe industriale
  • Piese de utilizare finală
  • „Ceva mai mare”

După două sau trei printuri reușite, imprimanta BigRep a fost deja plătită”, a declarat Lars Bognar – inginer de cercetare la compania Ford Motor

Urmăriți acest video pentru a vedea un studiu de caz despre Ford:

Poziționarea Big Rep pe piață – are și compania dvs. aceleași nevoi?

  1. Big Rep se adresează domeniului producției industriale, iar imprimantele Big Rep sunt fiabile la orice nivel.
  2. Costul per piesă este cu adevărat excepțional, având compatibilitate cu produse ale terților și un cost accesibil de achiziție.
  3.  Ne adresăm companiilor care doresc să producă atât unelte de producție, cât și și piese de utilizare finală.

Participați la webinarul nostru de pe 3 septembrie 2020 de la ora 18.00 unde prezentăm produsul și puteți pune toate întrebările.

Înscrieri aici: https://forms.gle/CSBJ6v6wR1Fxf9ki6