Lista evenimente 2019

Chiar daca vara a trecut, pentru noi evenimentele abia incep si abia asteptam sa participam la ele. Pregatim multe surprize frumoase si educative pentru toate varstele.

Sinaia Forever

13.09.2019 – 15.09.2019

In acest weekend participam impreuna cu prietenii nostri de la Fondul Stiintescu la Sinaia Forever.

Un festival adresat persoanelor care cred in puterea comunitatii, unde muzica, teatrul si stiinta se aduna intr-un mod armonios pe strazile orasului Sinaia.

Unde ne gasiti? La Cortul Stiintescu. Cu ce? Cu super imprimantele noastre 3D, dar si cu prezentarea cursului nostru – ProtoShop. Despre surprize nu va spunem, va asteptam sa le aflati singuri.

 

TCT Birmingham

24.09.2019 – 26.09.2019

Asteptam cu mult entuziasm evenimentul TCT 2019, Birmingham, UK.

Aici avem ocazia sa ne revedem cu toti partenerii nostri: Ultimaker, CraftUnique, Polaroid, FormFutura, dar si sa aflam care sunt ultimele produse Ultimaker.

Daca locuiesti in apropiere, speram sa ne intalnim!

Noaptea Cercetatorilor Europeni

27.09.2019

Pe data de 27 septembrie participam la Noapte Cercetatorilor Europeni impreuna cu Fondul Stiintescu.

Unde? La Colegiul National ”Andrei Saguna”. Cu ce? Cu imprimantele noastre 3D, cu pixurile 3D, dar si cu o super prezentare a cursului ProtoShop.

Noaptea Cercetatorilor Europeni se inscrie in seria evenimentelor Marie Curie si isi propune sa arate publicului larg ce inseamna sa fii cercetator si cat de interesanta poate fi munca de cercetare.

Primul eveniment Noaptea Cercetatorilor Europeni a fost organizat in 2005 si a atras pana acum peste 1,5 milioane de vizitatori la nivel mondial.  Evenimentul ofera oamenilor de stiinta sansa de a intra in legatura cu publicul, iar vizitatorilor ocazia de a descoperi universul stiintei si oamenii din spatele experimentelor.

Editia 2018 a atras peste 35.000 de vizitatori in Romania. Proiectul se adresează mintilor curioase si tinerilor care doresc sa inceapa o cariera in cercetare, oferind o mare varietate de activitati stiintifice si educative.

Additive Days

4.10.2019 – 6.10.2019

La inceputul lunii octombrie ne vedem in capitala Bulgariei, Sofia. Fiind reprezentanti Ultimaker, asteptam cu mare drag sa afam toate detaliile despre tehnologia 3D Ultimaker.

Conceptul de baza al Additive Days este de a arata ce este nou in tehnologia 3D. In aceasta editie, se va pune un accent special pe sustenabilitate, reducerea si optimizarea procesului de fabricatie 3D.

Demo Metal Brasov

5.11.2019 – 8.11.2019

Fiind un eveniment care are loc in orasul nostru, speram sa ne intalnim in numar cat mai mare la Demo Metal.

Ce vom face? O prezentare a intregului nostru echipament si nu numai. Speram sa aducem vestile bune in Brasov si multe detalii despre ce este nou in lumea 3D printing-ului.

Demo Metal Brasov continua sa fie un eveniment special in acest an. Tema principală a celei de-a cincea editii Demo Metal Brasov, va fi SMART FACTORY, care se gaseste atat in ​​expozitie, cat si in forum.

Prin combinatia de oportunitati pe care le ofera, Demo Metal este locul special creat pentru intalnirea furnizorilor de tehnologie si a utilizatorilor.

FormNext

19.11.2019 – 22.11.2019

In luna noiembrie ne vedem la FormNext in Frankfurt, Germania.

Fiind o expozitie care se bazeaza pe tehnologia 3D, speram sa ne intoarcem cu mult mai multe cunostinte actualizate despre imprimantele pe care le detinem.

Daca locuiesti in Germania sau esti in vizita, atunci abia asteptam sa facem cunostinta in cadrul evenimentului FormNext.

SciFest Brasov

21.11.2019 – 24.11.2019

Un alt eveniment care are loc in orasul nostru, Brasov, este SciFest.

Unde? In Coresi Shopping Resort.

Cu ce ne gasesti acolo? Cu o gama larga de imprimante 3D, cu pixurile 3D, cu o prezentare a cursului nostru si cu multa voie buna, iar surprizele nu ne lipsesc.

________________________________________________________________________________________________

Daca esti interesat de oricare din evenimentele de mai sus, daca vrei sa aflii mai multe despre tot ce inseamna industria 3D sau doar vrei sa schimbam o vorba, atunci te asteptam!

In caz ca nu poti ajunge, ne vedem pe pagina noastra de Facebook pentru a afla toate detaliile – https://www.facebook.com/3ddot/