Noul model Ultimaker 2+ Connect permite operarea la distanță prin software-ul integrat

Producătorul olandez de imprimante 3D Ultimaker a prezentat luna aceasta modelul de imprimantă pe bază de extrudare Ultimaker 2+ Connect, care reprezintă o îmbunătățire față de predecesorul său printr-un flux de lucru digital integrat. Această imprimantă va fi disponibilă la 3D DOT în show-room începând cu decembrie 2020 și poate fi comandată deja de pe site-ul nostru.

Ultimaker 2+ Connect permite utilizatorilor să trimită modele la printat către imprimantă prin Wi-Fi sau Ethernet (rețea locală), interacționând cu software-ul care face parte din pachet, pentru a permite transferul de fișiere de la distanță din întreaga lume, nu doar dintr-o cameră alăturată.

Adevăratul progres se întâmplă atunci când tehnologia de încredere este accesibilă tuturor, oriunde”, a spus Jos Burger, CEO la Ultimaker. „Prin modernizarea serioasă a celei mai populare imprimante 3D cu un cap de extrudare, oferind în același timp prețuri accesibile, educatorii și întreprinderile mici au acces la imprimante 3D puternice de bază, care funcționează pur și simplu, zi și noapte.”

Noul Ultimaker 2+ Connect, perfect pentru afaceri mici și laboratoare școlare sau universitare

Proiectat pentru utilizare în laboratoare de imprimare 3D cu acces general, precum cele din universități, Ultimaker 2+ Connect este rapid de configurat și ușor de utilizat, oferind economie de timp și costuri de peste 80% pentru întreprinderile mici care caută să printeze ele însele prototipuri și să nu apeleze la externalizare.

Prin intermediul unui ecran tactil color de 6 cm, 2+ Connect oferă utilizatorilor un control intuitiv, care este îmbunătățit în continuare de un tub de alimentare ergonomic și o platformă de construcție mai rigidă. Imprimanta are o duză de 0,4 mm, care poate fi schimbată cu un înlocuitor de 0,25 mm pentru tipăriri detaliate, 0,6 mm pentru tipăriri mai rapide sau 0,8 mm pentru creații rapide.

Designul curat și actualizat al imprimantei permite timpul de funcționare ridicat, menținând întreținerea programată la doar patru ore pe an. În plus, nu este nevoie de instrumente speciale pentru îndeplinirea sarcinilor de întreținere și fiecare 2+ Connect vine cu acces la programul de e-learning gratuit ca parte a Academiei de imprimare 3D Ultimaker.

 O adăugire de ajutor – Ultimaker 2+ Connect Air Manager

De asemenea, lansarea modelului nou a coincis cu lansarea Ultimaker 2+ Connect Air Manager, o combinație de capac superior și carcasă frontală concepută cu scopul de a crește siguranța utilizatorului. Noua instalație elimină până la 95% din particulele ultrafine, protejând în același timp utilizatorii de componentele fierbinți și în mișcare.

Dați-ne un semn dacă doriți o ofertă de preț care să conțină și adăugirea Ultimaker 2+ Connect Air Manager!

Un flux de lucru lejer și la distanță datorită software-ului de la Ultimaker

La începutul acestui an, Ultimaker a lansat noul său pachet software, Ultimaker Essentials, un serviciu de abonament cu plată destinat să ajute companiile care doresc să încorporeze imprimarea 3D în fluxurile lor de lucru existente, depășind barierele potențiale care ar putea să le împiedice. Pachetul Essentials permite angajatorului să lanseze în masă o serie de programe software proprii Ultimaker, inclusiv Cura Enterprise, Digital Factory și Marketplace, pe lângă faptul că oferă un anumit suport tehnic. Pachetul asigură, de asemenea, actualizările și pluginurile sunt lansate simultan pentru toți utilizatorii.

Ca bonus, Essentials oferă, de asemenea, acces la  noua platformă de eLearning UltimakerUltimaker 3D Printing Academy, oferind companiilor resursele de care au nevoie pentru a-și educa și instrui angajații.

Compania Ultimaker a înregistrat rezultate bune în ultimul an. În locul imprevizibilității cauzate de COVID-19, numeroase companii au apelat la sistemele desktop, cum ar fi cele furnizate de Ultimaker în încercarea de a-și risca lanțurile de aprovizionare.

Lăsați-ne un mesaj dacă doriți să primiți o ofertă pentru Ultimaker 2+!

Urmăriți aici un video cu principalele avantaje ale noului model Ultimaker Connect 2+: